Ondergronden

Bij Meiling Coatings coaten we drie verschillende ondergronden:

Metaal

Het coaten van metaal is een proces om een beschermende laag aan te brengen op een metalen oppervlak. Dit verbetert doorgaans de corrosieweerstand, slijtvastheid, esthetiek of andere specifieke kenmerken van het metaal. De technieken en materialen die worden gebruikt voor het coaten van metaal kunnen variëren afhankelijk van het specifieke type metaal en de gewenste eigenschappen van de coating.

Kunststof

Het coaten van kunststof is een proces dat wordt gebruikt om de eigenschappen van het kunststofoppervlak te verbeteren of te veranderen. Dit kan onder andere gaan om het verbeteren van de esthetiek, het verhogen van de duurzaamheid, het toevoegen van UV-bescherming, het verhogen van de weerstand tegen corrosie, chemicaliën of slijtage, of het bieden van een antistatische of zelfs zelfreinigende laag.

Hout & MDF

Het coaten van hout en MDF (Medium-Density Fibreboard) is een proces dat wordt gebruikt om het uiterlijk te verbeteren, de duurzaamheid te verhogen en/of het oppervlak te beschermen tegen slijtage, vocht, schimmel en andere potentiële beschadigingen. Er zijn verschillende technieken en soorten coatings die gebruikt kunnen worden, afhankelijk van de specifieke toepassing en het gewenste eindresultaat.

Belangrijk:
Onze glansgraad (gloss units) ligt boven de 90%, marktgemiddelde houdt op bij 95/86%, en onze aflak is niet vergelend dat komt bij de concurrent door het gebruik van epoxy’s of een kwalitatief slechte polyurethaan bindmiddel.

Meubels spuiten, interieur spuiten, verfspuiten, keukenspuiters, deurenspuiters, meilingcoatings, spuiten

Inspiratie nodig voor uw project?